Ook ik doe mijn werk niet alleen. Dat zou ik niet eens kunnen! Om die reden ben ik al snel begonnen met het vormen van mijn eigen team. Een team dat een aanvulling is voor mijn klanten en ik - wanneer nodig - het liefste met me mee neem. Samen krijgen we de mooiste dingen voor elkaar.

Tot nu toe werkt er een iemand naast me binnen KIKKI. De rest van mijn partners versterken ons met hun eigen expertises en vanuit eigen bedrijven. Ik 'verzamel' de beste mensen uit heel Nederland. In dit werk maakt het namelijk echt niet uit waar je zit. Het gaat om wat je kunt bijdragen. En dat je goed bent in je werk. Heel goed!


Maak kennis met mijn team:

 

Leandra de Boef - Projectmanager KIKKI

Leandra en ik hebben elkaar in 2010 leren kennen in een uitdagend project voor toen nog haar werkgever. Vanaf dag 1 hadden we een duidelijke klik en dat is eigenlijk nooit over gegaan. 

Ook na het project bleven we contact houden en hebben we eigenlijk altijd gezegd: "Als we later groot zijn, gaan we samenwerken. Hoe leuk zou dat zijn?"
Later is inmiddels al lang begonnen en sinds dit jaar werken we samen. Elke dag intensiever en daarmee - wat mij betreft - elke dag leuker. 

Leandra is een multi-talent!

Marketing, communicatie, schrijven, redigeren, vertalen ze kan het allemaal. En daarnaast heeft ze ook nog eens projectmanagement-skills. Ik ben dan ook enorm trots en blij dat ik haar mijn collega mag noemen en kijk uit naar een jarenlange samenwerking.  

Neem contact op met Leandra via leandra@kikki.nl of bel 06-45426438.


Partners

Chris Kleingeld - SEO Specialist

Chris is degene aan wie ik het grootste deel van mijn kennis en kunde wat betreft online vindbaarheid, Wordpress en webtechniek te danken heb. Al in mijn Pink Circle tijd was hij een van mijn partners en ik kan me niet voorstellen dat dat ooit verandert. 

Inmiddels kunnen Chris en ik lezen en schrijven met elkaar. Zodra een klant van mij langdurig en duurzaam meer uit zijn of haar online aanwezigheid wil halen, is Chris de man die we nodig hebben.  Andersom werkt het trouwens ook zo. Als hij hulp nodig heeft bij het stroomlijnen van projecten voor zijn klanten, spring ik bij. 

Chris is werkzaam vanuit zijn eigen bedrijf EyeconMedia SEO en zorgt er niet alleen voor dat bedrijven online beter vindbaar worden door het werk voor ze te doen, maar draagt zijn kennis ook over door het geven (inhouse) trainingen. 

 

Lea Wever - Grafische vormgeving en illustraties

Lea is een van de meest creatieve personen die ik ken! Haar inlevingsvermogen in de klant en vertalingen naar een grafisch ontwerp of illustratie zijn fantastisch. Daarnaast is ze een heel fijn mens om mee samen te werken. Vanuit haar bedrijf ViaLea helpt ze iedereen aan een creatieve invulling van een uniek verhaal.


Casper van Doorne van Doofenshmirtz Evil Inc - inmiddels Pink Fluffy Unicorns BV -. heeft ons bij elkaar gebracht. Bij de start van onze samenwerking had hij 1 harde eis. En dat was dat alle grafische werkzaamheden door Lea gedaan zouden worden. Ik kende haar nog niet, maar na het eerste gesprek en het resultaat dat daar uit kwam, snapte ik direct waarom dit zo belangrijk was voor Casper. 


Zo veel talent in zo'n jong persoon is ongekend. Ik ben dan ook erg blij dat ik haar in mijn team heb en dat al mijn klanten baat kunnen hebben bij haar creatieve geest.
Geef haar de vrije hand en je weet niet wat je meemaakt!

 
 

Waarom moeilijk doen als het samen kan?

Loesje