"De belofte van een business manager die op strategisch niveau met je meedenkt en je belangrijk werk uit handen kan nemen, maakt Kikki meer dan waar. Ze weet zich daarbij gesteund door een ruim netwerk van professionals waarin voor iedereen wel een match te vinden is. 

 Haar persoonlijke aanpak, pragmatisme en charisma maken haar tot een bijzonder prettige vakvrouw om mee samen te werken. Kikki groeit met je mee en kijkt in alles wat ze doet vooruit. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die hulp kan gebruiken bij alles wat belangrijk is, maar waarvoor je zo graag iemand zou hebben die het gewoon voor je regelt. 

 Het afgelopen jaar heeft Kikki mijn website, marketing, strategische roadmap en ad hoc ondersteuning gerealiseerd op een manier die mijn verwachtingen heeft overtroffen. Bel me gerust voor een referentie."

Casper van Doorne; eigenaar Pink Fluffy Unicorns BV

"Hoi Kikki,

Ik heb net de tijd genomen om jou mooie verslag door te nemen.
Wat word ik er blij van en dat wil ik graag nog even via deze weg vertellen.
Helder, overzichtelijk en het gevoel dat ik het zelf heb geschreven doordat jij mijn taal weet te gebruiken. Even voor de duidelijkheid, ik had het zelf niet gekund, maar je geeft mij wel het idee dat ik het zelf heb geschreven en dat is onwijs knap.

Het verhaal tot nu toe is helemaal helder, maar ik weet je zeker te vinden als ik er niet uit kom of als ik feedback kan gebruiken.
Dank je wel voor nu en tot snel."

Rianne Seton; eigenaar Seton Producties 


" Kikki heeft een open en plezierige persoonlijkheid die ze goed combineert met een professionele manier van werken. Haar vakkennis en enthousiasme werken aanstekelijk waardoor het werken met Kikki op meerdere vlakken een positieve uitwerking heeft." 

Merel de Bruyn; eigenaresse Studio 24-7 


Toen Kikki van onze Stichting Present Zwolle hoorde, was ze meteen enthousiast. Ze bood aan ons te helpen door een communicatieplan te schrijven en daar waren we natuurlijk erg blij mee. 

Doordat Kikki zich echt betrokken voelt bij wat we doen bij Present (we brengen mensen in beweging om iets te betekenen voor mede-Zwollenaren die het minder hebben), kregen we een professioneel plan dat veel grondiger en uitgebreider is dan we hadden gehoopt. Het houdt je hele organisatie tegen het licht en we ontdekten o.a. dat we ‘maar wat doen’ op Social Media-gebied en wat er niet handig is aan onze website of foldermateriaal. En ook wat je wél kunt bereiken als je de verhalen van Present veel meer vanuit je hart gaat vertellen. 

Nu kunnen we echt een verdiepingsslag maken om Present in heel Zwolle op de kaart te zetten en nog meer mensen in beweging te brengen!

Elsje Goudzwaard, algemeen coördinator Stichting Present Zwolle