Gaat een langdurige samenwerking je nog net even iets te ver? Wil je liever eerst rustig kennismaken? Met mij en mijn werkwijze. Snap ik helemaal! 

Je hebt daarom altijd de mogelijkheid om te beginnen met een van onderstaande sessies of samenwerkingen. Dan kun je rustig ervaren hoe het is om met een Virtueel Manager te werken en bepalen of dat echt is wat je nu nodig hebt. 

Heb je een ander idee qua samenwerking of project? Laat het me dan weten. Ik ben gek op nieuwe idee├źn!In 2,5 tot 3 uur tijd krijg je compleet overzicht van waar je allemaal mee bezig bent en inzicht in waar (nog meer) kansen liggen. 

Je krijgt helder in beeld wat er speelt binnen jouw organisatie en waar de meeste urgentie ligt. Daarnaast kom je er ook achter of het haalbaar is wat je van plan bent of jezelf ten doel hebt gesteld.

Na afloop ga je naar huis met een helder beeld van jouw business en potentie. 

Lees verder...

Wat kan ik uitbesteden Sessie

Er zijn meer dan 100 dingen die je een Virtueel Business Manager voor je kan laten doen. Daarnaast zijn er nog eens meer dan 100 dingen die je een VA kan laten doen. Een checklist maken en deze doorlopen vind ik te makkelijk, dus dat gaan we niet doen. 

Wat we wel gaan doen lees je binnenkort.