We hebben de 90 Day check-in gedaan en weten het zeker. Ik ben jouw virtueel business manager! We gaan verder en samen aan de slag om jouw bedrijf naar de volgende fase te brengen. Leuk! Dan is nu het moment om het best passende pakket te kiezen. Iets waarbij ik je natuurlijk help als het zo ver is, want het zelf inschatten kan lastiger zijn dan je denkt. 

Komen we er na een paar maanden achter dat we te laag of te hoog zijn gestart? Of wil je toch graag meer ondersteuning dan je aanvankelijk dacht? Geen probleem! Na elke nieuwe check-in kun je altijd switchen. 

Sparringpartners

Jij bent een high-end ondernemer die weet dat er meer in zit. Dingen loslaten is (nog) niet helemaal jouw ding, maar je bent wel heel erg op zoek naar een betrouwbare sparringpartner de weet waar ze het over heeft. Iemand die je over alle grote en kleine dingen kunt bellen. Waar je op kunt bouwen en vertrouwen en die zich met liefde inleeft in jou en je bedrijfsvoering. 

Met dit Sparringpartners pakket kun je me zo vaak bellen, skypen, appen, mailen als je wilt. Ik help je verder met al je vragen. De uitvoering blijft bij jou. Na 3 maanden doen we een nieuwe check-in en bepalen dan opnieuw hoe we onze samenwerking voortzetten.

Dit pakket heeft een minimale looptijd van 3 maanden. 


Let’s go!

Je hebt al flink wat ervaring als het gaat om ondernemen. Je hebt genoeg werk te doen, de omzet is stabiel en je bent blij met wat je tot nu toe bereikt hebt. Aan de andere kant zie duidelijk in dat je veel taken hebt die je eigenlijk helemaal niet zelf hoeft te doen. Misschien werk je al samen met een VA, webdesigner, tekstschrijver, fotograaf en boekhouder. Die mensen moeten aangestuurd worden. En dat is nou net wat jij niet perse zelf hoeft te doen. Jij bent klaar voor de volgende stap in jouw bedrijf en je ziet ook hoe je die kunt zetten. Maar hebt geen tijd om jouw ideeën voor groei helder in kaart te brengen, laat staan in werking te zetten. Je wilt dat er ook áán jouw bedrijf gewerkt wordt en niet alleen er in. En nu is de tijd! 
   
Met het Let's GO! pakket kun je met net zo vaak mailen, bellen, skypen, zoomen, slacken, whatsappen of wat dan ook als je wilt. Hiernaast heb je zo'n 4 uur per maand uitvoerende ondersteuning tot je beschikking. Hier kan alles in zitten dat je uitgezocht, geregeld of gedaan wilt hebben. 

Dit pakket heeft een minimale looptijd van 6 maanden. Dit is inclusief 2 nieuwe check-ins, dat doen we sowieso elke 3 maanden.


Serious business

Jij bouwt inmiddels op een stevig fundament, je bent klaar voor de volgende fase. Jouw bedrijf heeft een stevige naamsbekendheid opgebouwd en de stroom van (nieuwe) klanten is groot en constant. Het is tijd voor vernieuwing. Oude patronen doorbreken, nieuwe ideeën tot leven laten komen, misschien zelf een nieuwe lijn producten of diensten opzetten. Met jouw basis zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat zie je zelf ook. Je hebt alleen ondersteuning nodig om dit in goede banen te leiden. Frisse, onbevooroordeelde ogen en oren die meedenken, mee-ontwikkelen en mee bouwen.

Met het Serious Business pakket kun je met alle mogelijk tools bereiken voor alle vragen die je hebt. Ideeën? Vastlopers? Nieuwe kansen? Deel het met me! Hoe meer ik van jou en je bedrijf weet, hoe beter ik je kan helpen.  Hiernaast heb je 8 uur per maand leidinggevende en uitvoerende ondersteuning tot je beschikking. Hier kan alles in zitten dat je uitgezocht, geregeld of gedaan wilt hebben.

Ook dit pakket heeft een minimale looptijd van 6 maanden. Dit is inclusief 2 nieuwe check-ins, dat doen we sowieso elke 3 maanden.

World Domination

De stadia van creatie en innovatie ben je voorbij. Jij doet echt serieuze zaken. De focus ligt op relaties, teamwork en management. De pijlen zijn gericht op systemen en processen. Jij wilt de wereld veroveren en ziet dat het kan. Je hebt een rechterhand nodig die hier ook in gelooft en die jouw passie en vuur deelt en grijpbaar maakt.

Met het World Domination pakket kun je me vrijwel 24-7 bereiken. Ik bijt me voor je vast in grotere vraagstukken en hierover hebben we op zeer regelmatige basis contact. Hoe meer ik van jou en je bedrijf weet, hoe beter ik je kan helpen. Hiernaast heb je 16 uur per maand leidinggevende en/of uitvoerende ondersteuning tot je beschikking. Hier kan alles in zitten dat je uitgezocht, geregeld of gedaan wilt hebben.

Ook dit pakket heeft een minimale looptijd van 6 maanden. Dit is inclusief 2 nieuwe check-ins, dat doen we sowieso elke 3 maanden. Want hoe groot je ook bent; ook voor World Domination moet je regelmatig stil staan bij wat er nu ECHT belangrijk is voor jou, jouw bedrijf en jouw team. 


Waarom moeilijk doen, als het samen kan? 
 Wanneer gaan we beginnen?