Samenwerken met een Virtueel Business Manager gaat het beste als er heldere afspraken en doelen gesteld worden. Om diezelfde reden werk ik met pakketten. Zo kun je zelf vooraf al een duidelijke inschatting maken van jouw ondernemersniveau en de intensiviteit van onze samenwerking op dat niveau. Een Virtueel Business Manager - of Online Business Manager - inzetten loont vanaf € 100.000,- omzet per jaar. 

Let’s go!

Je hebt al best wat ervaring als het gaat om ondernemen. Je hebt genoeg werk te doen, de omzet is stabiel en je bent blij met wat je tot nu toe bereikt hebt. Aan de andere kant zie duidelijk in dat je veel taken hebt die je eigenlijk helemaal niet zelf hoeft te doen. Misschien werk je al samen met een VA, webdesigner, tekstschrijver, fotograaf en boekhouder. Die mensen moeten aangestuurd worden. En dat is nou net wat jij niet perse zelf hoeft te doen. Jij bent klaar voor de volgende stap in jouw bedrijf en je ziet ook hoe je die kunt zetten. Maar hebt geen tijd om jouw ideeën voor groei helder in kaart te brengen, laat staan in werking te zetten. Je wilt aan jouw bedrijf werken en niet alleen er in. En nu is de tijd!
Jij hebt 8 á 9 uur per maand ondersteuning nodig, ongeveer 2 uur per week.


Serious business

Jij bouwt inmiddels op een stevig fundament, je bent klaar voor de volgende fase. Jouw bedrijf heeft een stevige naamsbekendheid opgebouwd en de stroom van (nieuwe) klanten is groot en constant. Het is tijd voor vernieuwing. Oude patronen doorbreken, nieuwe ideeën tot leven laten komen, misschien zelf een nieuwe lijn producten of diensten opzetten. Met jouw basis zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat zie je zelf ook. Je hebt alleen ondersteuning nodig om dit in goede banen te leiden. Frisse, onbevooroordeelde ogen en oren die meedenken, mee-ontwikkelen en mee bouwen.
Jij hebt tot 20 uur ondersteuning nodig per maand, ongeveer 4 uur per week.


World domination

De stadia van creatie en innovatie ben je voorbij. Jij doet echt serieuze zaken. De focus ligt op relaties, teamwork en management. De pijlen zijn gericht op systemen en processen. Jij wilt de wereld veroveren en ziet dat het kan. Je hebt een rechterhand nodig die hier ook in gelooft en die jouw passie en vuur deelt en grijpbaar maakt.
Jij hebt 30 – 35 uur ondersteuning nodig per maand, ongeveer 8 uur per week. 


Wil je liever eerst rustig kennismaken? Bekijk dan het aanbod kennismakingssessies

Heb je vragen of wil je direct samen aan de slag? Laat het me weten!