It all starts with a plan!

Samenwerken met een Virtueel Business Manager gaat het beste als er heldere afspraken en doelen gesteld worden. Om diezelfde reden werk ik met check-ins en pakketten. Zo kun je zelf vooraf al een duidelijke inschatting maken van jouw behoefte, ondernemersniveau en de intensiviteit van onze samenwerking op dat niveau. Mijn klanten hebben een omzetdoel van minimaal € 200.000,- per jaar. 

Je begint echter nooit direct in een pakket. Iedere nieuwe klant start met een 90 Day check-in. En ook daarin mag je kiezen; ga je voor de light versie of de VIP versie? 


90 Day Check-In Light

Ik stuur je een vragenlijst die je zelf invult. Maak een uur van je kostbare tijd vrij om dit serieus en zo eerlijk mogelijk in te vullen. Je deelt de uitkomst met me en vervolgens plannen we een afspraak om de check-in te bespreken. 

De antwoorden op de vragen geven ons beide een heel duidelijk beeld over waar volgens jou de focus op moet liggen de komende 90 dagen. We zien precies waar we moeten beginnen en welke stappen er gezet moeten worden om de doelstelling van de komende periode te behalen.  

In twee uur tijd bespreken we de focus en doelstelling, verdelen we de taken en sluiten we af met een duidelijk plan van aanpak. Daarna? Kiezen we het juiste pakket bij deze fase en gaan we aan de slag. Samen! Op een manier die 100% bij jou past.  

De investering voor de eerste 90 day check-in is € 540,- ex BTW.


 

But wait.... there is more!! 

V.I.P. Dag

Wil je direct meer dan alleen een losse check-in? Wil je knallen vanaf het eerste moment en direct stappen zetten en aan de slag? Kies dan voor een V.I.P. dag! 

Ook in dit geval krijg je van mij de vragenlijst van de check-in die je zelf vooraf invult. Eenmaal bij elkaar gaan we niet alleen de focus en de doelstelling vaststellen, we gaan direct aan de slag. We zetten direct de eerste stappen naar de volgende fase van jouw bedrijf. Niks wachten… hup aan de slag! 

Natuurlijk op een fijne plek in Nederland waar we ongestoord kunnen werken, ze heerlijke koffie en een goeie lunchkaart hebben en we ook nog even rustig de benen kunnen strekken. Inspanning en ontspanning gaan wat mij betreft zo veel mogelijk hand in hand. 

Na afloop heb je precies helder wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen. Je hebt gezien en gevoeld hoe een samenwerking met mij zal verlopen. Smaakt het naar meer? Dan kiezen we direct het juiste pakket voor jou en knallen we heerlijk verder.

De investering voor een V.I.P. dag is € 1.275,- ex BTW.


A goal without a plan is just a wish.
 Wanneer gaan we beginnen?