“Kik, ik heb net de accountant gesproken over de cijfers van dit jaar tot en met het derde kwartaal en ik wilde dat toch even met je bespreken.”  

Met deze zin opende een van mijn klanten gisteren het gesprek. Best spannend! Wat zou hij te vertellen hebben.

Hij ging verder: “De cijfers tot nu toe zijn fantastisch! Door jouw hulp heb ik dit jaar mijn omzet weten te VERDUBBELEN zonder dat ik meer tijd aan mijn bedrijf heb hoeven besteden.
Doordat jij zo veel regelwerk uit handen hebt genomen, heb ik veel meer tijd gehad om het echte werk te doen. Ik kon opdrachten binnenhalen en uitvoeren wetende dat jij de rest regelt.
De prognose voor 2019 is al bijna gehaald en we hebben nog een heel kwartaal te gaan! Ik wil je echt enorm bedanken! Zonder jou was dit nooit gelukt! Ik wil je graag een bos bloemen sturen. Dat heb je meer dan verdient!” 

Nou en die bos bloemen kwam er! Dezelfde avond werd er een enorme bos met een geweldige kaart bezorgd.  

Wat heb ik toch heerlijk werk en echt de leukste klanten!

Bovenstaand bericht heb ik geschreven op 17-10-2019 en geeft precies weer wat ik als virtueel business manager voor mijn klanten kan betekenen. In dit specifieke verhaal werken de klant en ik iets langer dan een jaar samen. Na een halfjaar waren de resultaten al voelbaar, en nu dus ook daadwerkelijk aantoonbaar.

Iets waar ik zelf gigantisch trots op ben, maar waar mijn klant - en dat is nog veel belangrijker - dus ook echt enorm blij mee is. Samen gaan we door naar de volgende stap in zijn onderneming. In zijn geval betekent dit het oprichten van een BV en het verder uitbreiden van zijn team. Zowel virtueel als in loondienst.

The sky is the limit! And I love it!