Hi! Ik ben Kikki. Onderneemster, moeder, vriendin, dochter en geboren Online Business Manager. Na jarenlang 'iets' te missen in mijn oude werk als zelfstandig marketing en communicatie adviseur en projectmanager, heb ik mijn roeping gevonden. Nadat een vriendin me wees op het vak Online Business Management duurde het niet lang voordat ik het wist: Online Business Manager, dit is niet wie ik wil worden... dit is wie ik ben!
Mijn marketing en communicatie werk was leuk - en laat ik ook zeker niet helemaal los - maar Online Business Management is nóg leuker!

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik een helper. Ik wil het andere mensen makkelijk(-er) maken. Ik zie kansen en wil helpen hier het meeste uit te halen. Ik zie talenten en wil helpen deze maximaal te ontwikkelen. Ik zie mogelijkheden en wil helpen deze te ontdekken. Ik zie manieren waarop dingen sneller, beter, overzichtelijker of effectiever kunnen. En ik zie verbindingen. Tussen oorzaak en gevolg, maar ook tussen mensen, diensten, producten en werkwijzen.

Laat mij helpen, meedenken, meedoen, opzetten, organiseren, en begeleiden en samen maken we het verschil!


Chick on a mission

Ik ben er van overtuigd dat ondernemers (nog) meer voor de wereld kunnen betekenen, wanneer ze zich alleen maar hoeven te richten op de dingen die alleen zij kunnen doen in hun onderneming. 
Daarom wil ik ze helpen hier zo veel mogelijk tijd en ruimte voor te creëren. Dit doe ik door strategische, management en uitvoerende ondersteuning te bieden als Online Business Manager. 
Het doel is hierbij om samen te werken, samen te groeien en zo samen de wereld stap voor stap een beetje beter te maken. 

Ik werk dan ook uitsluitend voor mensen met een duidelijke missie die verder gaat dan alleen geld verdienen. Tuurlijk, geld verdienen is leuk! En ook belangrijk! Maar wat mij betreft nooit het hoofddoel of de missie van een onderneming of ondernemer. In ieder geval niet voor de ondernemers waar ik mee werk.  

Werkwijze

Mijn werkwijze is voor iedereen uniek. Geen enkele ondernemer of onderneming heeft namelijk hetzelfde nodig. De kracht zit hem in flexibiliteit en aandacht hebben voor wat er echt gevraagd wordt en nodig is. Dat is dan ook precies de reden waarom ik geen beschrijving op deze site heb staan van wat ik allemaal voor je kan doen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en dan nog is het nooit precies wat je zoekt. 

Een paar dingen zijn wel altijd hetzelfde:
- We beginnen met een (uitgebreide) kennismaking.
- We gaan van start op basis van een van de vooraf afgestemde pakketten of kennismakingssessies
- De focus ligt altijd op de groei van jouw bedrijf en het bereiken van jouw doelen. 
- Je kunt rekenen op mijn aanstekelijke enthousiasme, creativiteit, loyaliteit, professionaliteit, kennis en ervaring, grote netwerk, productiviteit, doorzettingsvermogen en gestructureerde werkwijze. 


pijlen-los-kleinpng

It's not about HAVING time, it's about MAKING time.
Wanneer gaan we beginnen?