Hi! Ik ben Kikki. 

Ik ben een strateeg. Een plannen maker. Een aanpakker en doorpakker. Een leider en een luisteraar. Ik zeg nee wanneer nodig. Maar alleen als het een slecht plan is of als ik niet de beste ben voor de klus. Níet omdat iets onmogelijk lijkt of nog nooit eerder gedaan is.

Ik ben eerlijk, pragmatisch, empatisch en doortastend. Ik vraag door tot de echte wens boven tafel is en zorg dan dat deze wens een doel wordt; van een uitvoerbaar plan.

Ik ben jouw sparringpartner, side kick en voortschrijdend inzicht. Ik ben jouw vertrouwenspersoon en business buddy. Ik ben jouw Virtueel Business Manager!

Samen trekken we het plan om jouw onderneming naar het gewenste level te tillen.

Net als jij, ben ik te eigenwijs om voor een baas te werken. Hou ik van mijn vak en moet ik er niet aan denken om te stoppen.

Ik ben al ondernemer van kinds af aan. Waar anderen met poppen speelden of gingen voetballen, speelde ik ‘bedrijfje’. Ik heb een plantenwinkel, een reclame-, een modellen- en een evenementenbureau ‘gehad’ nog voor ik naar de middelbare school ging. ;-) 

Sinds 2010 doe ik het echt en zou niet anders meer willen.

pijlen-los-kleinpng

It all starts with a plan!

Wanneer gaan wij beginnen?


Chick on a mission

Ik ben er van overtuigd dat ondernemers (nog) meer voor de wereld kunnen betekenen, wanneer ze zich alleen maar hoeven te richten op de dingen die alleen zij kunnen doen in hun onderneming.  
Daarom wil ik ze helpen hier zo veel mogelijk tijd en ruimte voor te creëren. Dit doe ik door strategische, management en uitvoerende ondersteuning te bieden als Online Business Manager.  
Het doel is hierbij om samen te werken, samen te groeien en zo samen de wereld stap voor stap een beetje beter te maken.  

Ik werk dan ook uitsluitend voor mensen met een duidelijke missie die verder gaat dan alleen geld verdienen. Tuurlijk, geld verdienen is leuk! En ook belangrijk! Maar wat mij betreft nooit het hoofddoel of de missie van een onderneming of ondernemer. In ieder geval niet voor de ondernemers waar ik mee werk.  

Werkwijze

Mijn werkwijze is voor iedereen uniek. Geen enkele ondernemer of onderneming heeft namelijk hetzelfde nodig. De kracht zit hem in flexibiliteit en aandacht hebben voor wat er echt gevraagd wordt en nodig is. Dat is dan ook precies de reden waarom ik geen beschrijving op deze site heb staan van wat ik allemaal voor je kan doen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en dan nog is het nooit precies wat je zoekt.

Een paar dingen zijn wel altijd hetzelfde:
- We gaan van start op basis van een 90 Day Check-in sessie. Een light of VIP versie? Dat bepaal jij.  
- De focus ligt altijd op de groei van jouw bedrijf en het bereiken van jouw doelen.
- Je kunt rekenen op mijn aanstekelijke enthousiasme, creativiteit, loyaliteit, professionaliteit, kennis en ervaring, grote netwerk, productiviteit, doorzettingsvermogen en gestructureerde werkwijze.


pijlen-los-kleinpng

It's not about HAVING time, it's about MAKING time.